Tekst objavljen: 20.05.2013 13:05        


Ponuda Eurobank stanovništvu od danas je bogatija za inovativni proizvod – Dozvoljeni PLUS, koji objedinjuje osobine kredita, dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu i platne kartice.

Novi kreditni proizvod iz Eurobank Dozvoljeni PLUS

Dozvoljeni PLUS je moderan revolving kredit koji korisnicima stavlja na raspolaganje odobreni iznos gotovine, ali se kamata plaća samo za iskorišćene iznose i za vreme korišćenja. Pored toga, debitna kartica je povezana sa odobrenim limitom i na taj način klijent može da raspolaže novcem u svakom trenutku.

- Eurobank je na tržištu plasirala kredit višestruke namene prilagođen potrebama svojih klijenata, koji raspoloživi novac mogu da koriste kada i koliko žele, do visine odobrenog limita. Dozvoljeni PLUS omogućava veliku fleksibilnost, pošto ne zahteva dolazak u ekspozituru kada je potrebna dodatna gotovina - istakao je Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobank.

Svi zainteresovani građani savete o „dozvoljenom PLUSU“ mogu dobiti u bilo kojoj od 100 Eurobank ekspozitura širom Srbije, koji će ih voditi kroz ceo proces oko izdavanja kredita i prikupljanja neophodne dokumentacije. Pored toga, klijenti dodatne informacije mogu dobiti besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Eurobank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana