Tekst objavljen: 11.04.2013 13:26        


Piraeus banka je odmah po uvođenju PayPal sistema podržala njegovo korišćenje i pozvala sve svoje korisnike Visa i MasterCard kartica da se registruju za ovu uslugu. Tokom prvog dana funkcionisanja sistema Banka je zabeležila preko 300 zahteva za otvaranje PayPal naloga.

Piraeus banka podržala PayPal plaćanje

Zbog velikog interesovanja, Piraeus banka je povećala broj operatera u svom Korisničkom servisu, a kako bi pružila adekvatnu korisničku podršku.

PayPal nalog mogu otvoriti fizička i pravna lica, a registracija se vrši na sajtu www.paypal.com. Za aktiviranje je potrebna e-mejl adresa i važeća platna kartica. Otvaranje naloga je besplatno, a procedura podrazumeva zaduživanje kartice za iznose od 1$ i 1,5€ prilikom registracije naloga, koji će biti razduženi odmah po potvrdi registracije, u roku od 24h. Poslednji korak u registraciji je unos četvorocifrenog koda koji Banka prosleđuje putem SMS-a (korisnici koji nisu prijavljeni za ovu uslugu kod dobijaju pozivom Call Centra ili Korisničkog servisa banke).

Pay Pal servis trenutno funkcioniše jednosmerno jer je omogućeno plaćanje i slanje novca korisnicima PayPal-a u drugim zemljama. Ovim su građanima Srbije postale dostupne online prodavnice najvećih svetskih brendova i što je još važnije siguran sistem za kupovinu u inostranstvu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Piraeus banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana