Tekst objavljen: 26.10.2012 12:47        


Folksbanka u skladu sa svojom poslovnom politikom koja se bazira na tailor-made principu i tradicijom od preko 130 godina koja nosi reputaciju sigurne banke, kada su u pitanju štedni proizvodi, i ove godine ima posebnu ponudu koja podrazumeva atraktivnije kamatne stope na klasičnim štednim modelima i to u dinarima, američkim dolarima, evrima i švajcarskim francima.

Posebna ponuda Folksbanke u Nedelji štednje

Jelena Petrović, ekspert za razvoj proizvoda Folksbanke objašnjava:

Savet svim štedišama je da izvrše diversifikaciju štednih uloga, odnosno podele ga na više različitih valuta (evro, dolar i/ili švajcarski franak), i na ovaj način smanje rizik od pada vrednosti jedne valute i koriste pogodnosti štednje u različitm bankama. Ukoliko klijenti koriste npr. kredit u švajcarskim francima, savet je da štede u istoj valuti, na taj način ostvaruju mogućnost da u jednom trenutku izvrše potpunu i/ili delimičnu prevremenu otplatu svojih obaveza.

Za klijente kojima je fleksibilnost oročenja na prvom mestu, smo priperemili i atraktivnu ponudu Step Up oročenja sa tri različita modela štednje. U Nedelji štednje smo se odlučili da posebnu ponudu ponudimo na Step Up modelu 1x6, obzirom da se ovaj model štednje pokazao kao najatraktivniji klijentima.

Ovaj model podrazumeva da su sredstva oročena na 6 meseci uz mesečni pripis kamate na devizni račun klijenta. Model stepenaste štednje sastoji se iz 6 koraka jednakih po dužini trajanja dok se kamata uvečava u svakom sledećem koraku.

O2 Štednja - oročena štednja preko noći

Predlog Folksbanke svim klijentima kojima je fleksibilnost i dostupnost novca na prvom mestu, je O2 račun, jedinstveni (online-overnight) bankarski štedni proizvod Folksbanke sa kojim zarađujete svakog dana. O2 račune mogu da otvore fizička i pravna lica. Kamata se pripisuje svako jutro, tako da možete uvećati Vaš dnevni budžet.

Računi ostaju aktivni i posle povlačenja sredstava, za sledeće dnevne cikluse oročenja, tako da je dolazak u ekspozituru potreban samo kod inicijalnog otvaranja računa. Ne postoji vremensko ograničenje za korišćenje ovih računa, za prenos novca sa O2 računa ne redovan tekući/devizni račun banka ne naplaćuje proviziju i obrnuto.

Slobodni ste da sami organizujete dinamiku prenosa novca sa O2 računa ne tekući/devizni račun i obrnuto. Minimalni iznos novca koji trebate imati na računu je EUR 66 ili RSD 23, kako bi Vam se kamata dnevno pripisivala na račun.

Osnovna prednost O2 računa jeste u stalnoj raspoloživosti Vaših sredstava koja po želji prebacujete i povlačite sa O2 računa posredstvom svog e-banking naloga, kao i dnevnoj isplati i raspoloživosti kamate. Sve informacije na: www.volksbank.rs/fizicka-lica-stednja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Volksbank nedelja štednje 2012 Nedelja štednje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana