Tekst objavljen: 19.09.2013 14:08        


Peta u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke u Srbiji je otvorena danas u Novom Sadu. Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije je u prisustvu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, presecanjem svečane vrpce i zvanično označila početak rada novosadske ekspoziture Sberbanke.

Sberbank će podržati poljoprivrednu proizvodnju u Vojvodini

Član Izvršnog odbora Sberbank Srbije, gđa. Vasilesku je rekla da Sberbanka nastavlja sa procesom transformacije u Srbiji sa ciljem da se što više približi svojim klijentima i ponudi im proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama.

„Novi Sad, kao najveći grad i administrativni, industrijski i finansijski centar Vojvodine, predstavlja pravo mesto za Sberbanku koja nudi sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća svojim sadašnjim i budućim klijentima koji žive i posluju na teritoriji grada i u Južnobačkom okrugu. Fokusiraćemo se na najmodernije usluge klijentima i atraktivne proizvode kako za stanovništvo tako i za mala i srednja preduzeća. Vojvodina poseduje ogroman potencijal za razvoj poljoprivredne proizvodnje, a na tom polju Sberbanka Rusije ima dragocena iskustva i jedinstvene bankarske proizvode i to iskustvo i znanje sa ruskog tržišta će biti iskorišćeno u bankarskom poslovanju u Vojvodini, istakla je gđa. Vasilesku.

Direktor Sberbank Srbije za saradnju s klijentima iz Rusije i ZND, g.Grigori Černenko, je rekao da saradnje između Sberbank Srbija i NIS-a, Sogaz-a i Južnog toka, predstavljaju jasan primer konkretnog približavanja klijentima u Srbiji i Novom Sadu sa ponudom koja uvek teži da bude najpovoljnija i da u najvećoj mogućoj meri odgovara potrebama klijenata.

„Upravo zbog toga Sberbanka vrlo dobro radi u Srbiji i beleži konstantan rast na srpskom tržištu. Uvođenjem ruske rublje na srpsko finansijsko tržište i mogućnosti svih finansijskih transakcija u ovoj valuti, kao i štednje, direktno smo ostvarili uticaj uticaj na smanjenje valutnog rizika za kompanije koje se bave uvoznim i izvoznim poslovima sa Ruskom Ferderacijom i na taj način olakšali i dodatno promovisali ekonomsku saradnju između Srbije i Ruske Federacije,“ naglasio je g. Černenko.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana