Tekst objavljen: 11.12.2014 15:36        


Leskovac, 13. 11. 2014. – Nova ekspozitura Sberbanke Srbije otvorena je danas u Leskovcu. Novu ekspozituru najveće ruske banke otvorili su Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije, gradonačelnik Leskovca Dr Goran Cvetanović i Goran Jović, Predsednik Regionalne Privredne komore u Leskovcu.

Nova ekspozitura Sberbanke Srbije u Leskovcu

Marijana Vasilesku je prilikom otvaranja rekla da Sberbanka Srbije želi da bude što pristupačnija i bliža novim klijentima, kako fizičkim tako i pravnim licima i ponudi im široku lepezu bankarskih usluga sa akcentom na unikatnim proizvodima dizajniranim da odgovaraju njihovim sadašnjim potrebama i trendovima na tržištu u Srbiji.
„Sberbanka Srbije je po prvi put otvorila svoju ekspozituru u Leskovcu, administrativnom i privrednom centru Jablaničkog okruga koji poseduje povoljan geografski položaj, prirodne resurse, stručnu radnu snagu, razvijen preduzetnički duh i prepoznatljive poljoprivredne proizvode. Uz sve ove preduslove i postojeće privredne kapacitete i jedinstvene bankarske proizvode naše banke kao i iskustvo i znanje sa ruskog tržišta koje će se koristiti u bankarskom poslovanju takođe i ovde, verujemo da možemo da damo punu podršku razvoju ovog regiona," naglasila je Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ekspozitura sberbanke nova ekspozitura leskovac-sberbanka Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana