Tekst objavljen: 08.11.2013 12:31        


Nakon dobijanja dozvola Narodne banke Srbije, Marijana Vasilesku i Dušan Radičević su i zvanično novi članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbije.

Novi članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbije

Marijana Vasilesku, koja će biti zadužena za poslovanje sa stanovništvom, je u svojoj bankarskoj karijeri pre Sberbanke Srbije radila u ABN AMRO banci i Royal Bank of Scotland na rukovodećim pozicijama u sektorima za poslovanje sa stanovništvom na poslovima razvoja proizvoda i marketinga. U Sberbanku Srbije je došla iz Home Credit banke.

Marijana donosi široko iskustvo stečeno na ruskom, rumunskom i kazahstanskom tržištu iz oblasti razvoja poslovanja sa stanovništvom, marketinga, razvoja proizvoda i prodaje i privatnog bankarstva. Pre bankarstva, Marijana je provela osam godina u kompanijama za proizvodnju i distribuciju robe široke potrošnje (Unilever i Mars Inc.), u kojima je bila zadužena za marketing.

Dušan Radičević će kao i do sada biti zadužen za poslovanje banke sa privrednim subjektima. Iskustvo u ovom sektoru bankarskog tržišta, Dušan je stekao u Cepter banci, Komercijalnoj banci i Folksbanci u kojoj je radio na rukovodećim pozicijama, praktično od početka poslovanja te banke u Srbiji pa sve do njene akvizicije od strane Sberbanke prošle godine.

Sberbanka Srbije je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća i ovim imenovanjem novih članova Izvršnog odbora, poslovanje i usluge banke će biti dodatno unapređene i fokusirane na klijente.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana