Tekst objavljen: 23.01.2017 12:33        


U želji da svim građanima omogući dodatno povoljnije uslove za kupovinu stana ili kuće, ProCredit banka je pripremila novu ponudu stambenih kredita sa izuzetno niskom kamatnom stopom od svega 2,79 odsto, nepromenjivom mesečnom ratom u prve tri godine i bez troškova životnog osiguranja, kao i troškova održavanja kreditne partije.

Novi stambeni kredit ProCredit banke

Zahvaljujući ovoj ponudi, svi građani koji podnesu zahtev za dobijanje pozajmice od, na primer, 30.000 evra imaće mesečnu ratu u prvih 36 meseci od 124 evra, a nakon toga u zavisnosti od kretanja šestomesečnog Euribor za koji se u nastavku otplate vezuje kamatna stopa.

- Velika prednost ove ponude je u tome što građani mogu dobiti izuzetno povoljan stambeni kredit bez dodatnih troškova koji veoma često znaju da budu neprimetno, ali veliko opterećenje. Takođe, ove stambene pozajmice su u našoj banci moguće i sa i bez osiguranja kod NKOSK, dok odluku da je banka spremna da podrži njihov zahtev svim zainteresovanim klijentima dajemo za samo 48 sati. Interesovanje građana za ovom ponudom je izuzetno veliko i sada je već sigurno da će mnogi koji se spremaju za kupovinu stana ili kuće iskoristiti brojne pogodnosti našeg novog stambenog kredita kako bi rešili to važno životno pitanje – istakla je Mirjana Mitrović, izvršni direktor ProCredit banke.

Ponuda novih stambenih kredita u ProCredit banci važiće do kraja marta ove godine. Uz ovu ponudu moguće je i refinansiranje ranije uzetih stambenih kredita u drugim bankama, dok svi zainteresovani građani mogu da se dodatno informišu o brojnim pogodnostima ove ponude i to u bilo kojoj ekspozituri ProCredit banke širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
stambeni kredit banka procredit banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana