Indikativni kurs Evra na dan 04.12.20. :: 117.5703 rsd
Tekst objavljen: 30.10.2012 10:01        


Ako ste ikada poželeli da živite poput gangstera, i to Tonija Montane, koga je igrao proslavljeni glumac Al Paćino u filmu "Scarface", sada je to moguće ukoliko imate 48.000 dolara. Naime, vila u kojoj je sniman popularni film izdaje se po toj ceni za mesec dana.

Vila iz filma "Skarfejs" izdaje se za 48000 dolara

Imanje nazvano "Mali raj" (Little Paradise) prostire se na deset hiljada kvadratnih metara i nalazi se u Santa Barbari, u Kaliforniji. Prostrana vila ima sobu čija je tavanica obložena zlatom a prostrani hodnici povezuju sve prostorije sa ogromnim dnevnim boravkom.

Vila se nalazi na samoj obali Tihog okeana, a sa balkona se pruža predivan pogled na Pacifik. U ogromnom dvorištu nalaze se četiri bazena, fontane, gipsane skulpture i uređen vrt.Kuća poseduje i sobu za šah, snuker i ostale društvene igre, ima nekoliko kupatila i spavaćih soba, a jedino je kuhinja manje ekstravagantna, i minimalistički sređena, u beloj boji.

Vilu i izgled dvorišta dizajnirao je američki arhitekta Bertram Grosvejnor Gudhju, a izgradnja je počela davne 1906. godine. Velelepno imanje ušlo je u istoriju 1983. godine zahvaljujući scenama iz kultnog filma "Scarface".

Imanje je trenutno vlasništvo multimilionera Sergeja grišina, koji ga je 2009. godine kupio za skoro 10 miliona dolara.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Amerika sjedinjene američke države SAD luksuz luksuzne nekretnine film al paćino lice sa ožiljkom scarface

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana