Tekst objavljen: 09.07.2013 16:30        


Hrvatski koncern Agrokor potpisao je u utorak 9. jula ugovor o kupovini 109 automobila 500L sa kompanijom Fijat automobili Srbija (FAS), na osnovu kojeg će postojeći vozni park Agrokorove kompanije Idea biti zamenjen automobilima proizvedenim u Kragujevcu.

Agrokor kupuje 109 automobila Fijat 500L

Ugovor su potpisali potpredsednik za maloprodaju u Agrokoru, Ante Todorić, generalni direktor FAS-a, Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor kompanije Idea, Aleksandar Seratlić i komercijalni direktor FAS-a, Geri Klark. Ugovor je potpisan na četiri godine, a već od septembra počeće isporuka prvog kontigenta vozila.

Odabran je model 500L 1.3 dizel, sa 85 konjskih snaga, crvene boje.

Ante Todorić je izjavio da je potpisani ugovor početak saradnje Agrokor grupe sa FAS-om i da bi u narednom periodu broj vozila koje bi Agrokor mogao da kupi od Fijata za kompanije članice Agrokorovog koncerna mogao da dostigne 1000.

Ferara je rekao da je taj ugovor veoma značajan za FAS koji je tako dobio značajnog i velikog partnera kao što je Agrokor.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Agrokor idea srpski fijat fijat automobili srbija fijat automobilska industrija fabrika automobila prodaja automobila kupovina automobila novi automobili 500l

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana