Tekst objavljen: 19.04.2013 15:49        


U Hondi kažu da postoje kupci koji su spremni da već sada uplate deo novca za novi NSX koji će se pojaviti u prodaji tek 2015. Svi zainteresovani Britanci koji bi želeli da postanu vlasnici budućeg modela mogu to da urade već sada. Potrebno je da rezervišu svoj primerak tako što će uplatiti depozit od 5.000 funti (oko 5.850 evra).

Britanci uveliko kupuju auto koji još i ne postoji

Prema rečima direktora Honde u Velikoj Britaniji, Fila Krosmana, interesovanje za novim modelom već postoji, iako nas do njegovog predstavljanja dele čitave dve godine.

- Do sada smo primili preko 20 uplata za Hondu NSX, iako cena ovog automobila još uvek nije formirana niti su kupci u prilici da vide kako će izgledati serijski model - kaže Krosman.

Japanski proizvođač nije obajvio ni tehničke detalje nove Honde NSX, a očekuje se da će taj automobil biti baziran na hibridnom konceptu koji je predstavljen na auto-salonu u Ženevi, početkom marta 2013. godine.

Koncept NSX pogonjen je hibridnim sistemom koji se sastoji od dva elektromotora i centralno postavljenog V6 agregata sa direktnim ubrizgavanjem.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
honda kupovina automobila luksuzni automobili novi automobili Britanija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana