Tekst objavljen: 14.06.2013 13:31        


Rast cena nekretnina u SAD odrazio se i na cenu parking mesta, pa je tako jedno mesto za parkiranje automobila u San Francisku prodato za 82.000 dolara.

Za parking mesto u San Francisku 82.000 dolara

U modernom delu grada Saut Bič (South Beach) za tu cenu prodato je parking mesto dimenzija 2,4 puta 3,6 metara, koje se nalazi u garaži stambene zgrade. Kako pišu lokalni mediji, u četvrtak je na tom mestu bio parkiran Porše SUV.

Mediji nisu objavili ime vlasnika parking mesta, ali su naveli da nije odgovorio na molbu za intervju. Zgrada u kojoj je taj parking blizu je bejzbol stadiona San Francisko Džajantsa.

Kako kažu agenti za nekretnine, iako suma od 82.000 dolara izgleda prevelika za jedan parking, to bi mogla da bude dobra investicija, jer parking mesta u San Francisku nema dovoljno i njihova cena može da dostigne 100.000 dolara u dobrom kraju, dok se cena iznajmljivanja kreće od 400 do 450 dolara mesečno.

U San Francisku su inače porasle cene nekretnina. Kuće su poskupele za oko 22 odsto u martu u odnosu na godinu dana pre. U SAD, samo su u Feniksu stanovi poskupeli više nego u San Francisku.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
san francisko parking vožnja vozači

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana