EUR 117,56 USD 108,59 CHF 111,22

Kursna lista


Indikativni kurs Evra na dan 07.04.20. :: 117.5859 rsd

Tekst objavljen: 12.10.2017 14:05        


Građani koji do Nove godine u Vojvođanskoj banci budu podneli zahtev za stambeni kredit biće oslobođeni troška za obradu istog. Reč je o specijalnoj ponudi sa povoljnom kamatnom stopom i jednom od najnižih mesečnih rata na tržištu.

 Nova ponuda stambenih kredita Vojvođanske banke

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina.

Dosadašnji podaci o plasiranim stambenim kreditima su odličan indikator da do kraja godine možemo očekivati i do 70 odsto višu realizaciju nego u prošloj. To dokazuje da smo napravili pravu ponudu, da su je građani prepoznali i da smo postali banka njihovog izbora.„ - ističe Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo i član Izvršnog odbora u Vojvođanskoj banci.

On podvlači značaj ukidanja naknada za obradu zahteva za stambeni kredit, koji može da iznosi i do nekoliko stotina evra, jer su kupci stanova već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata. ,,Još jedna prednost stambenih kredita Vojvođanske banke je da klijenti dobiju predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine.

Na taj način u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno koji iznos kredita će im biti odobren’’ dodao je Pantelić.

Ne odlažite rešavanje najvažnijeg životnog pitanja! Iskoristite jedinstvenu ponudu Vojvođanske banke, na koju ste čekali. „Udomite se“ na siguran, povoljan i jednostavan način. Posetite jednu od 105 filijala naše banke širom Srbije ili sajtwww.voban.rs. Napravite prvi korak ka domu iz snova.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
stambeni kredit vojvođanska banka bez troškova

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana