Tekst objavljen: 03.12.2017 10:00        


Expozim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, ove godine biće održan od 7. do 10. decembra, u hali 4 Beogradskog sajma.

A sad Expozim 2017-te

Sa ciljem da zaljubljenike u zimske, i ne samo zimske, sportove obraduju ugodnijom, lepšom, sadržajnijom, zabavnijom ali i "jevtinijom" zimom, pod istim krovom okupiće uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme, zastupnici vrhunskih svetskih brendova, zimskih turističkih centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela, odmarališta i promoteri poznatih i popularnih turističkih destinacija i sadržaja.

Osim ponude skijaške, planinarske, fitnes i kamp opreme - najnovijih modela skija, sanki, snow-bordova, cipela, vezova, ski-odela, rukavica, kapa, naočara i drugih elemenata zimske sportske odeće i obuće, pa čak i ATV vozila i motornih sanki - zainteresovanima će, već po tradiciji, biti na raspolaganju i veliki izbor medicinskih preparata za sportiste i rekreativce.

Posebnom zadovoljstvu mogu da se nadaju i oni koji očekuju da na Expozimu prodaju, razmene, repariraju ili servisiraju polovnu zimsku sportsku opremu. Pored svega, Expozim je prilika koja se ne propušta za one koji bi da blagovremeno obezbede najpovoljnije moguće turističke aranžmane za zimu, novogodišnje i božićne praznike ili nezaboravan provod na brojnim domaćim i stranim skijalištima, sve po nižim cenama.

Asocijacija "Sport za sve", suorganizator Expozima, takođe će se pobrinuti da ova manifestacija bude praznik za prijatelje sporta, zaljubljenike u skijanje i zimsku rekreaciju te članove velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona.

Kao i prethodnih godina, priprema niz dodatnih programa - predavanja, izložbi i sportskih kvizova, a zajedno saSkijalištima Srbije i stručna savetovanja o bezbednosti na ski-stazama.

Expozim svoje kapije za posetioce otvara u četvrtak, 7. decembra 2017, u 10 časova, a radno vreme ovog sajma biće svakog dana od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
EXPOZIM zimovanje zimski sportovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana