Tekst objavljen: 20.12.2016 9:40        


Na Aerodromu "Nikola Tesla" Beograd je postavljen još jedan apsolutni rekord, kada je premašen prošlogodišnji istorijski broj putnika tokom godine. Ovogodišnja 4.776.165. putnica, koja je oborila novi rekord, je Natalija Kuzović, koja je putovala letom avio-kompanije Air Serbia za Amsterdam, i dobila je vaučer za besplatno korišćenje Biznis salona na Aerodromu u sledećoj godini.

Aerodrom "Nikola Tesla" oborio još jedan rekord

Natalija je bila prijatno iznenađena nagradom: "Često putujem i zadovoljstvo mi je da sam baš ja rekordna putnica. Mada živim u Amsterdamu, često sam u Beogradu, a ovu nagradu ću iskoristiti već prilikom sledećeg putovanja".

Direktor Komercijalnog poslovanja Miodrag Mirković, koji je uručio nagradu rekordnoj putnici, rekao je da smo svedoci još jedne maksimalne cifre na aerodromu.

"Naša putnica Natalija Kuzović oborila je apsolutni godišnji rekord koji je prošle godine iznosio 4.776.164. Želim Vam da se na beogradskom aerodromu uvek osećate kao kod kuće, a da bi taj osećaj bio potpuniji, poklanjam Vam vaučere za besplatno korišćenje Biznis kluba Aerodroma Nikola Tesla", rekao je Mirković.

On je dodao da se aerodromske usluge konstantno unapređuju, a samo neki od primera su relaks zone, fotelje za masažu, prostorije za roditelje sa malom decom i naravno, ljubazno i efikasno osoblje koje znatno utiče na brz i komforan boravak putnika na beogradskom aerodromu.

"Ono što će obradovati sve naše putnike ali i posetioce svakako je vidikovac na krovu našeg aerodroma odakle će moći da posmatraju avione i dožive vazdušni saobraćaj na jedan potpuno drugačiji način. U sklopu unapređenja kvaliteta usluge i komfora gradimo potpuno novi hol za čekiranje putnika koji će imati 33 šaltera od čega je 5 predviđeno za self-check-in", istakao je Mirković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rekordan broj putnika aerodrom nikola tesla putnici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana