Tekst objavljen: 04.12.2017 17:27        


AIK Banka i Jubanka pokrenule su veliku akciju doniranja računarske opreme i nameštaja brojnim institucijama širom Srbije, sa ciljem da onima koji rade i borave u ovim institucijama obezbede bolje uslove rada.

AIK Banka i Jubanka donirale opremu institucijama

Beogradske ustanove kojima AIK Banka i Jubanka doniraju 200 računara i monitora, kao i više od 150 primeraka kancelarijskog nameštaja su: Institut za majku i dete; Dom zdravlja ’Simina’; MUP ’29.Novembar’; Geografski fakultet; OŠ ’Miloje Pavlović’; OŠ ’Banović Strahinja’; i Predškolska ustanova ’Dečiji dani’.

„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da kroz donaciju računara, monitora i nameštaja pružimo podršku i obezbedimo bolje uslove rada brojnim ustanovama na teritoriji grada Beograda. AIK Banka i Jubanka, kao društveno odgovorne institucije, već dugi niz godina istrajavaju u svojom misiji brige za društvo, trudeći se da kroz aktivnosti dobročinstva motivišu i druge korporacije i pojedince da čine slične korake pomažući najširu društvenu zajednicu.“, izjavio je Periša Ivanović, ispred AIK Banke.

AIK Banka i Jubanka predstavljaju društveno odgovorne institucije koje vode računa o unapređenju uslova rada i života u široj društvenoj zajednici pomažući na najrazličitije moguće načine prevashodno one kojima je pomoć najpotrebnija.

AIK Banka i Jubanka su uvek imale visok nivo svesti i odgovornosti prema kvalitetu života svojih sugrađana sa kojima su preuzele zajedničku obavezu i brigu za zdraviju i bolju budućnost društvene zajednice.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
jubanka aik banka donacija banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana