Tekst objavljen: 15.11.2016 13:55        


Kultni rok sastav Van Gogh proslaviće 30 godina uspešne karijere koncertom u BelExpo centru, pod pokroviteljstvom AIK Banke. Rođendanski Rock`n`Roll party, pod nazivom "Long night", okupiće 5.000 najvećih fanova i prijatelja, koji su uz Van Gog od samog početka karijere.

AIK Banka pokrovitelj jubileja rok sastava Van Gogh-a

Dobitnici dve prestižne MTV nagrade odradili su na hiljade koncerata širom sveta u 30 godina dugoj karijeri, među kojima su i svi relevantni koncertni prostori u prestonici.

Najvatreniji fanovi imaće priliku da u BelExpo centru uživaju u najvećim hitovima iz bogate diskografije omiljenog rok benda, koja broji deset studijskih, tri ''live'' i dva kompilacijska albuma.

Povodom ovog pokroviteljstva, iz AIK Banke kažu da ta bankarska institucija prepoznaje projekte od značaja za društvenu zajednicu, kakav je upravo rođendanski koncert sastava Van Gogh.

Kako dodaju, aktivnostima u domenu društveno-odgovornog poslovanja pristupaju planski i nastoje da pruže podršku kvalitetnim muzičkim, kulturnim, sportskim i obrazovnim projektima lokalnih zajednica u kojima banka posluje.

"AIK Banka doprinosi boljem kvalitetu života, koji se ogleda u kontinuiranim ulaganjima i inovacijama, kao i u vođenju računa o širim društvenim pitanjima", navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
van gogh koncert aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana