Indikativni kurs Evra na dan 01.10.20. :: 117.5783 rsd
Tekst objavljen: 26.12.2017 13:23        


Nacionalna avio-kompanija, Air Serbia najavila je da će u okviru sezonske promene reda letenja uvesti novu destinaciju – Ženevu. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno počev od 25. marta 2018. godine.

Air Serbia od marta leti za Ženevu

Planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju Air Serbie u Švajcarskoj pored Ciriha, obavljaju erbasom A319 sa 144 sedišta, četvrtkom i nedeljom.

"Kao globalni centar finansija i diplomatije, Ženeva je sedište više od 200 međunarodnih organizacija i poznata je po istoimenom alpskom jezeru, najvećem u Evropskoj uniji što je čini atraktivnom destinacijom. Od 25. marta 2018. godine, kada uvodi letove za Ženevu, Air Serbia će značajno povećati broj letova za Cirih, sa četrnaest na sedamnaest nedeljno", navodi se u saopštenju Air Serbie.

U okviru sezonske promene reda letenja, Air Serbia će od 19. maja za Prag uvesti pet letova nedeljno erbasom A319, umesto dosadašnjih deset letova nedeljno avionom ATR-72. Tom promenom avio-kompanija će povećati kapacitete za prevoz putnika na nedeljnom nivou, a gostima pružiti veći komfor.

Da bi bolje odgovorila na potražnju, Air Serbia će takođe izmeniti broj letova za Njujork. U periodu od 5. februara do 19. marta 2018. godine predviđena su dva leta nedeljno umesto dosadašnja tri. Usluga će potom, tokom glavne sezone, biti pojačana sa pet na šest letova nedeljno, u periodu između 18. juna i 16. septembra 2018. godine.

„Ženeva je, svojim značajem i izuzetnim nasleđem, ojačala našu mrežu kratkolinijskih letova u Evropi što je deo našeg poslovnog plana. Uvođenjem leta do još jednog švajcarskog grada, povećaćemo povezanost između dve zemlje, daćemo doprinos razvoju trgovine i turizma, a ujedno ćemo se približiti našoj zajednici koja broji oko 30.000 Srba, koji žive u okolnim švajcarskim kantonima i francuskim okruzima. Tu novost će pratiti i izmene na našim letovima za Cirih, Prag i Njujork, koje su osmišljene tako da optimizuju poslovne rezultate, ali i da obezbede da Air Serbia nastavi da zadovoljava potražnju na tržištu", izjavio je Veljko Ristić, direktor za komercijalu Air Serbie.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
ženeva direktni letovi Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana