Tekst objavljen: 24.04.2022 9:00        


Air Serbija je od danas, letom JU594, avionom erbas A320, po prvi put uspostavila direktne letove na liniji između Beograda i Valensije

Air Serbia počela da leti za Valensiju - ukida se se sezonska linija do Nice


Srpska nacionalna avio-kompanija će do svoje treće destinacije u Španiji saobraćati dva puta nedeljno - sredom i subotom tokom aprila i maja, a zatim od početka juna, četvrtkom i nedeljom, saopštila je kompanija.

Dodaje se da posle Barselone, Madrida i Valensije, Air Serbia uskoro uvodi letove i do Palma de Majorke. Sezonski letovi na toj ruti će se obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno - utorkom i subotom.

Istovremeno, kako piše portal Ex Yu Aviation, Air Serbia je prekinula sezonske letove između Beograda i Nice zbog jake konkurencije niskotarifnog rivala Wizz Air-a.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Srpski avioprevoznik je prvobitno planirao da obnovi operacije između dva grada ovog aprila, ali je odložio nastavak letova do maja, pre nego što je u potpunosti ukinuo rutu. Ova odluka dolazi samo tri nedelje nakon što je Wizz Air uveo dvonedeljnu liniju između Beograda i Nice, prenosi portal.

Dodaje da je Air Serbia prvobitno započela letove za ovaj francuski grad 2019. Ruta je nakratko bila otvorena i u leto 2020, ali je ubrzo obustavljena zbog pandemije koronavirusa, a nije obnovljena ni tokom 2021. godine zbog strogih uslova za ulazak u Francusku u to vreme.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nove linije Francuska Valensija Air Serbia let za nicu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana