Tekst objavljen: 15.06.2021 12:40        


Avio kompanija „Air Srbija” obnovila je danas letove od Niša do Tivta i kako je najavljeno, oni će se na toj relaciji odvijati do završetka letnjeg reda letenja, 11. septembra

Air Srbija obnovila letove od Niša do Tivta


Avioni nacionalnog avio prevoznika leteće sa niškog Aerodroma „Konstantin Veliki” do aerodroma u Tivtu dva puta nedeljno, utorkom i subotom, a „Air Srbija” iz Niša trenutno leti još i do Franfurta.

Avio kompanija „Rajaner”, koja je ranije najavila ponovno uvođenje letova od Niša do Bratislave i od Niša do Berlina, od novembra odnosno kraja oktobra ove godine, uklonila je ovih dana te linije iz svog rezervacionog sistema, a razlog za to još nije saopšten.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


„Rajaner” je pre deset dana obnovio letove od Niša do Malte, ali se Srbija nalazi na „crvenoj listi” te mediteranske države zbog visoke stope zaraznosti od korone, pa se našim građanima ne dozvoljava ulaz na Maltu ukoliko nisu najmanje 14 dana bili u zemlji koja je na žutoj, takozvanoj „Amber listi”.

Građani Srbije koje su kupili karte za let do Malte, primorani su da putovanje odlože na neodređeno vreme, prenosi Beta.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
let niš tivat Air Serbia er srbija Crna Gora aerodrom konstantin veliki obnovljeni letovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana