Tekst objavljen: 28.11.2017 16:00        


Banca Intesa će u saradnji sa kompanijom Visa postati prva banka u Srbiji koja će u svoju ponudu uvrstiti Visa Infinite debitnu karticu čije dodatne funkcionalnosti je čine najprestižnijom platnom karticom na domaćem tržištu i jednom od najekskluzivnijih na svetu.

Banca Intesa i Visa uvode najprestižniju platnu karticu

Visa Infinite pripada grupi premium debitnih kartica i dizajnirana je na način da svojom ekskluzivnošću i ličnim privilegijama koje pruža zadovolji zahteve klijenata čiji životni stil ili poslovne potrebe traže nešto više. Pored standardnih funkcionalnosti, ova kartica korisnicima daje pristup jedinstvenim pogodnostima i servisima od kojih su jedan od najvažnijih usluge konsijerža, čiji je cilj da klijentima omogući personalizovani doživljaj ili servis koji ponekad izgleda nedostupan. Između ostalog, ovi servisi uključuju asistenciju pri kupovini i organizaciji putovanja, osiguranje prisustva na najprestižnijim svetskim kulturnim, medijskim i sportskim događajima, kompletnu podršku u organizaciji upisivanja studija u inostranstvu, kao i posredovanje u obezbeđivanju prioriteta za obavljanje medicinskih usluga izvan zemlje.

Pored toga, korisnicima Visa Infinite kartice dostupan je i neograničen pristup lounge salonima na aerodromima širom sveta, globalno putno osiguranje, produžena garancija proizvođača ili trgovca na proizvode kupljene ovom karticom, kao i garancija za zaštitu od kratkoročnih oštećenja i krađe za kupljene proizvode.

„Kao banka koja uvek teži da postavlja standarde poslovanja, uvođenjem Visa Infinite kartice na tržište Srbije ponudićemo potpuno novu dimenziju usluge i superiorne pogodnosti grupi klijenata koja ima potrebu za ovakvim vrstom servisa. Pored navedenog, proširenjem servisnog paketa dostupnog uz debitne kartice želimo da pokažemo da one, pored svoje primarne funkcije sredstva plaćanja, korisnicima mogu da donesu i dodatnu vrednost koja prati njihov životni stil“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Uvođenje Visa Infinite platne kartice je još jedna u nizu novina koje je Banca Intesa donela na tržište Srbije u saradnji sa kompanijom Visa, od kojih je poslednja usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom.

„Visa konstantno usavršava svoje proizvode i usluge, donoseći prednosti bezgotovinskog načina plaćanja korisnicima kartica u Srbiji. Naši Visa premium proizvodi obezbeđuju mnogobrojne pogodnosti u kategorijama kao što su putovanja, kupovina, zabava. Drago nam je što smo u saradnji sa dugogodišnjim partnerom, Banca Intesa, plasirali prvi Visa Infinite paket u Srbiji. Sa posebno kreiranim setom pogodnosti, Visa Infinite kartica, ne samo da je bolji izbor od gotovine koji garantuje sigurno plaćanje, već pruža jedinstvene privilegije u zemlji i inostranstvu. Dizajnirana tako da odgovori potrebama i najzahtevnijih klijenata, Visa Infinite kartica donosi novo, sofisticirano iskustvo plaćanja, koje pruža slobodu i lagodnost svakodnevnog, bezgotovinskog načina života“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Banca Intesa zauzima lidersku poziciju na kartičarskom tržištu Srbije sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od 21,5 odsto. Banka učestvuje sa 24,9 odsto u broju transakcija i sa 27,9 odsto u prometu platnim karticama u zemlji, dok udeo u broju transakcija u inostranstvu iznosi 35,5 odsto, a u prometu 27,9 odsto. Visa kartice čine čak 78,7 odsto ukupnog broja platnih kartica u portfoliju Banca Intesa. Zaključno sa krajem prve polovine godine,

Visa kartice učestvovale su sa 86,3 odsto u ukupnom broju transkacija Banca Intesa karticama u zemlji i sa 77,4 odsto u prometu, odnosno sa 77,8 odsto u broju transakcija u inostranstvu i sa 57,8 odsto u prometu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nova kartica banka intesa kreditna kartica visa kartica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana