Tekst objavljen: 22.11.2016 10:46        


Povodom proslave 60 godina postojanja, Beogradska poslovna škola dodelila je AIK Banci Zahvalnicu za uspešnu saradnju.

Beogradska poslovna škola dodelila AIK Banci zahvalnicu

Studenti Beogradske poslovne škole imaju privilegiju da od 2009. godine pohađaju stručnu praksu u AIK Banci, i to u odeljenju čekova, gde godišnje 35-50 studenata obavi praksu. Mentor i osoba zadužena za prijem studenata je Ana Albijanić iz AIK Banke, koja izuzetno uspešno sarađuje i usmerava studente već dugi niz godina.

Stručna praksa koju studenti Visoke poslovne škole završe u AIK Banci predstavlja veliku prednost prilikom konkurisanja za posao nakon završetka školovanja.

U AIK Banci studenti se uče timskom radu i funkcionisanju određenih programa banke, ali i dobroj organizaciji i disciplini, kao i da je uspešna komunikacija ključ rešenja u različitim situacijama. Po završetku prakse svi studenti izlaze sa zadovoljstvom što su imali priliku da stiču znanje i iskustvo u ozbiljnom bankarskom sistemu, kakav AIK Banka poseduje.

Upravo zbog toga, Beogradska poslovna škola, dodelila je AIK Banci Zahvalnicu za dugogodišnju uspešnu saradnju, sa željom da se ista nastavi. AIK Banka je društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice, što je više puta i pokazala.

AIK Banka na pravi način otvara svoja vrata i pruža priliku studentima da teorijsko znanje pretvore u praktično, i započnu građenje karijere. Tokom trajanja programa prakse studenti su angažovani na poslovima platnog prometa, konkretno u odeljenju čekova. Najbolja podrška mladima upravo je ovakva šansa da se dokažu i naprave prve korake u svojoj karijeri.

Među studentima, koji su nakon prakse, svoje prvo radno iskustvo započeli upravo u AIK Banci, ima i onih koji su nastavili karijeru u drugim kompanijama, dok su: Miloš Mutavdžić, stručni saradnik na šalterskim poslovima, Dragoslav Đelošević, saradnik za poslove obrade čekova, Ivana Vujošević, stručni saradnik u odeljenju kreditne administracije za fizička lica, Majda Bokun, stručni saradnik na šalterskim poslovima, Nikolina Lađevac, stručni saradnik na šalterskim poslovima, Marija Trajković, savetnik za poslove sa stanovništvom i Dubravka Skorić, stručni saradnik na šalterskim poslovima, zaposleni AIK Banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
poslovna škola zahvalnica aik banka Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana