Tekst objavljen: 16.09.2015 8:30        


Minimalna cena rada za narednu godinu nije povećana zato što nije bilo inflacije, rekao je danas ministar rada Aleksandar Vulin koji je taj, kako je rekao, uspeh pripisao radu vlade. Reagujući na izjavu lidera DS-a i predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića da je odluka da se minimalna cena rada ne poveća uvreda za građane, Vulin je rekao da Pajtić zaboravio mnogo toga.

Cena rada nije povećana jer nije bilo inflacije

"A najviše to da treba da radi u interesu svih građana, da je prošle godine prvi put posle pet godina minimalna cena rada sa 115 povećana na 121 dinar. Ove godine nije povećana cena rada zato što ni inflacija nije rasla, a to je uspeh ove vlade", rekao je Vulin u izjavi za Tanjug.

Vulin je rekao da je Pajtić čovek koji predstavlja DS, stranku koja je odgovorna za pljačkašku privatizaciju Srbije i da bi morao "dugo da razmišlja pre nego što otvori usta.

"A ne kaže kako je opljačkao Tesla banku, Razvojnu banku i Razvojni fond Vojvodine", naveo je Vulin.
Ministar je poručio Pajtiću da se, ako hoće da proveri šta građani misle o svemu i svakome, usudi da raspiše izbore u Vojvodini, ako, kako je rekao, uopšte zna gde se nalazi kancelarija predsednika Vlade Vojvodine.

"I da ga (Pajtića) podsetimo - mi ga za to plaćamo, a ne da letuje za vreme Oluje na Visu", poručio je Vulin.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
cena rada minimalna cena radnog sata inflacija radnici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana