Tekst objavljen: 04.11.2019 12:55        


Direktna Banka je, idući u korak sa očekivanjima i potrebama korisnika bankarskih usluga, omogućila nižu kamatnu stopu za dinarske gotovinske i kredite za refinansiranje, sa periodom otplate do 95 meseci, kao i za dinarske gotovinske i kredite za refinansiranje za penzionere sa uključenim životnim osiguranjem. Specijalni uslovi kreditiranja klijentima su na raspolaganju do 21. decembra 2019. godine.

Direktno do cilja uz specijalne uslove Direktne Banke

Gotovinske kredite i kredite za refinansiranje Direktna Banka odobrava u maksimalnom iznosu do 4 miliona dinara, bez troškova održavanja kredita, kao i bez depozita i učešća, a odgovor na zahtev korisnik može da očekuje već u roku od jednog radnog dana.

Uz nižu kamatu, korisnici koji se odluče da objedine sve kreditne obaveze u jedan, refinansirajući kredit imaju i mogućnost dobijanja dodatne gotovine.

Gotovinski krediti i krediti za refinansiranje za penzionere odobravaju se u maksimalnom iznosu do 1,2 miliona dinara, takođe bez troška za održavanje kredita, bez depozita i učešća, uz mogućnost odobrenja za jedan radni dan.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Krediti za penzionere uključuju životno osiguranje čiji trošak snosi Direktna Banka. Svi zainteresovani građani kojima su dodatna novčana sredstva potrebna u kratkom vremenskom roku, informacije o specijalnim uslovima mogu da dobiju u bilo kojoj od 47 ekspozitura Direktne Bankeširom Srbije.

Tamo su im uvek na raspolaganju predusretljivi i stručni bankari, da ih saslušaju, razumeju i preporuče najadekvatnije rešenje, jer razumeju finansije, ali i stvarni život i potrebe koje se kriju iza svakog zahteva. Reprezentativni primer i više informacija pogledajte na sajtu Direktne Banke: www.direktnabanka.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti direktna banka penzioneri

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana