Tekst objavljen: 16.03.2015 9:57        


Er Srbija od danas nudi atraktivne cene karata za ranu rezervaciju letova iz Beograda do čak 36 destinacija u Evropi i na Bliskom istoku. U okviru promotivne akcije "Planirajte unapred i uštedite" svi koji unapred planiraju svoja putovanja moći će da ostvare znatne uštede prilikom kupovine karata, saopštila je srpska nacionalna avio-kompanija.

Er Srbija od danas nudi atraktivne cene karata

Specijalne cene važe za povratne karte u ekonomskoj klasi iz Beograda do Podgorice, Tivta i Zagreba po ceni od 100 evra, Atine, Bukurešta, Dubrovnika, Splita, Pule, Ljubljane, Sarajeva, Skoplja, Tirane, Beč i Rima od 109 evra, Soluna i Sofije od 119 evra, Budimpešte, Milana i Štutgarta od 129 evra.

Povratni letovi od Beograda do Frankfurta i Praga, u okviru ove kampanje, koštaće od 139 evra, Amsterdama, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Diseldorfa, Larnake i Varne od 159 evra, Moskve, Pariza, Stokholma 169 evra, Londona 179 evra, Malte 209 evra, Tel Aviva 219 evra, Bejruta 299 evra i Abu Dabija 349 evra.

Karte će po promotivnim cenama moći da se kupe od danas do 23. marta, a važiće za putovanja od 15. aprila do 10. decembra 2015, osim u periodu između 24. jula i 6. septembra za letove iz Beograda, 26. juna do 7. avgusta za letove ka Beogradu, kao i između 30. aprila do 4. maja za letove u oba pravca.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Za putovanja vikendom treba doplatiti 10 evra po pravcu. Popust za putovanje dece i beba se neće primenjivati.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Republike 26. oktobra 2013. i leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, u putničkom i teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.
Er Srbija trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
cene karta er srbija promotivne cene letovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana