Tekst objavljen: 09.10.2018 14:40        


Reporteri "Novosti" zavirili su dva dana pre otvaranja u jednu "Lidovu" prodavnicu. Uglacani objekat sa prepunim rafovima čeka na prve kupce. Iako nisu istaknute cene, već se priča da će kupcima ponuditi neuobičajeno niske cene.

Evo kakvim cenama možemo da se nadamo u Lidlu

Tako, na primer, čokolada od 100 grama prodavaće se po ceni od 44 dinara, dinar više, odnosno 45, koštaće konzerva piva, za kilogram mesa trebalo bi izdvojiti 300 dinara...

U četvrtak 11.oktobra, tačno u osam sati ujutru, vrata otvara 16 prodajnih objekata u 12 gradova Srbije. Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

„Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

Lidl je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Ljiljana 10.10.2018 11:43

    Katalog od 11-14.10. i od 15-17.10. je već dostupan na njihovom sajtu, pa se cene mogu videti

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
niske cene lidl otvaranje lidla prodavnice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana