Tekst objavljen: 03.09.2016 11:25        


U Exclusive Change menjačnicama je od sada moguće platiti račune za struju, grejanje, kablovsku, internet itd., a fizička lica mogu da vrše i uplate na račun – poreza, taksi, školarina. Ovu uslugu pružamo u saradnji sa Piraeus bankom.

Exclusive Change menjačnica  omogućava plaćanje računa

Znamo da je klijentima vreme jako dragoceno te se trudimo da klijentima pružimo na jednom mestu što više finansijskih i pratećih usluga i to sa produženim radnim vremenima i vikendom, jer se većina naših poslovnica nalazi u okviru tržnih centara ili megamarketa.

Tako kod nas možete zameniti novac, platiti račune, primiti i slati novac preko Western Uniona uglavnom do 22 časova, a poslovnica na Aerodromu Nikola Tesla kod međunarodnih dolazaka je otvorena 00-24 časa, 365 dana u godini.

Exclusive Change je internacionalna kompanija sa više od 300 poslovnica u Evropi koja pruža finansijske usluge i postoji više od 25 godina. Usluge koje nudimo:

  1. Menjačnica: otkupljujemo i prodajemo 16 valuta, kao i kovanice od 1 i 2 EUR, vršimo otkup oštećenih novčanica EUR,
  2. Plaćanje računa – uplate fizičkih lica: kod nas možete da platite račune za grejanje, struju, telefon, kablovsku, internet ili izvršite uplate na račun - poreza, taksi i školarina,
  3. Transfer novca - Western Union prijem i slanje novca: isplatu vršimo u evrima ili dinarima, slanje se vrši u dinarima,
  4. Eventim prodaja ulaznica,
  5. Lutrija – igre na sreću,
  6. Dopuna kredita za mobilni,
  7. BusPlus dopune u Beogradu.
Za više informacije posetite naš web sajt: www.exc.rs

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
menjačnica računi struja grejanje Piraeus banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana