Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 16.10.2016 17:27        


Delta Automoto pripremio je specijalnu ponudu za model HR-V u Comfort paketu opreme. Osim standardno bogate opreme u osnovnoj verziji modela, kupce od sada očekuje i savršeno integrisani Multimedijalni uređaj sa 8” HD ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za vožnju unazad.

Honda HR-V - specijalna ponuda

Bez obzira na verziju modela, Delta Automoto obradovaće kupce Honde HR-V setom zimskih pneumatika, kako bi bezbrižno mogli da uživaju u vožnji novog automobila. Cena oplemenjenog HR-V Comfort modela u verziji sa 1.5 i-VTEC agregatom iznosi 19.990 eura.

Honda HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega – stil, udobnost, sigurnost, lakocu upravljanja, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost. HR-V oslikava karakterističnu eleganciju sa jedinstvenim, hrabro oblikovanim linijama jednog kupea, spojenim sa jakim i čvrstim stavom robustnog SUV-a.

Međutim, moć HR-V modela nije samo u izgledu. U prostoru za putnike, nudi najveću prostranost i fleksibilnost u klasi poput kompaktnog MPV-a i zahvaljujući inovativnom Honda sistemu ”Magičnih sedišta” donosi visok nivo prilagodljivosti.

Dizajnirana da se prilagode u sekundi, “Magična sedišta” mogu da se slože na više korisnih načina, čime se povećava kapacitet prtljažnika sa 453 na 1026 litara. Kupci mogu da biraju između dva pogonska agregata: 1,5l benzinskog agregata snage 130 KS ili 1,6l dizel agregata sa kombinovanom potrošnjom od samo 4,0 l/100km.

Earth Dreams tehnologija se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa, koji poboljšavaju performanse i ujedno smanjuju štetan uticaj na okolinu. HR-V dolazi sa pogonom na prednje točkove i dostupan je u kombinaciji sa preciznim 6-stepenim menjačem i naprednim automatskim CVT menjačem sa kontinuiranim varijabilnim prenosom.

Napredna tehnologija vožnju čini uzbudljivom i efikasnom, dok uz inovativne aktivne i pasivne sigurnosne sisteme štiti putnike i ostale učesnike u saobraćaju. Više informacija o specijalnoj ponudi možete dobiti na brojeve telefona 011/2010 903, 2010 971, 2010 914 ili pronaći na sajtu www.honda-srbija.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
specijalna ponuda honda Delta Automoto Honda HR-V

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana