Tekst objavljen: 08.06.2022 14:55        


Sigurnosti ventil može da eksplodira, kažu u ovom lancu prodavnica

Ikea pozvala sve koji su kupili ovaj apart da ga vrate, nije bezbedan za korišćenje

METALLISK espreso lončić s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA.

Kompanija IKEA izdala je saopštenje u kojem navodi da povlači METALLISK espreso lončić za grejnu ploču 0,4l s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204, jer proizvod može da pukne tokom upotrebe.

Kompanija IKEA takođe apeluje na sve kupce koji poseduju METALLISK espreso lončić za grejnu ploču 0,4 l s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggnn), da prestanu da ga koriste i da se obrate kompaniji IKEA radi punog povraćaja novca.

METALLISK espreso lončić s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA. Dokaz o kupovini, odnosno račun, nije potreban.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


"Bezbednost je glavni prioritet za kompaniju IKEA i stoga povlačimo METALLISK espreso lončić s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggnn), zbog povećanog rizika od pucanja proizvoda tokom upotrebe. Rizik je povećan nakon promene materijala i konstrukcije bezbednosnog ventila, pa su samo proizvodi s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika (srebrne/sive boje) uključeni u povlačenje. Ovo povlačenje ne utiče ni na jednu drugu jedinicu", navodi se u saopštenju.

IKEA je uputila izvinjenje zbog, kako su naveli, neprijatnosti koje bi ovo povlačenje moglo da izazove.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
lončić ventil Ikea povlačenje prozivoda bezbednost povrat novca

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana