Tekst objavljen: 12.05.2017 13:55        


Banca Intesa pokrenula je danas peti po redu godišnji ciklus Intesa Farmer nagradnog takmičenja za najuspešnije poljoprivredne proizvođače. Nagrade se od 2013. godine dodeljuju u kategorijama ratarstvo, stočarstvo, voćarstvo i povrtarstvo, a od prošle godine i u kategoriji Slow Food proizvođač pokrenutoj u saradnji sa međunarodnom organizacijom Slow Food koja promoviše kvalitet, tradiciju i autentičnost lokalne proizvodnje hrane.

Intesa pokrenula peti godišnji ciklus Intesa Farmer

„Već petu godinu zaredom nastojimo da podržimo razvoj agrara kroz promociju najistaknutijih pojedinaca, nagrađujući veliki trud i napor koji ulažu u postizanje vrhunskih rezultata. Ovo je samo jedan vid podrške koju pružamo poljoprivredi kao strateškoj razvojnoj šansi privrede, o čemu svedoče i naši poslovni rezultati. Zahvaljujući kvalitetu ponude, uvođenju inovativnih proizvoda i pravovremenom reagovanju na potrebe klijenata, 2016. godine poljoprivrednim proizvođačima odobrili smo 35.5 miliona evra kredita, beležeći rast kreditiranja od oko 38 odsto u odnosu na godinu ranije. Nastavljajući dobre trendove, za prva četiri meseca 2017. godine podržali smo poljoprivrednike sa 13.5 miliona evra novih plasmana“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Najbolje poljoprivrednike će odabrati stručni žiri u sastavu Predrag Milenović, direktor Sektora za poslovanje sa malim biznisom Banca Intesa, Đorđe Radulović, direktor Odeljenja za upravljanje prodajom registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima Banca Intesa, Vojislav Živanović, menadžer za sponzorstva, donacije i događaje Banca Intesa, Biađo Karano (Biagio Carrano), predsednik

Udruženja Slow Food konvivijuma u Srbiji i Goran Đaković, glavni urednik časopisa Agrobiznis magazin. Pobednici će biti izabrani na osnovu opštih kriterijuma koji uključuju ostvarene godišnje rezultate u poljoprivrednoj proizvodnji, posedovanje sopstvenih prostora za skladištenje, uključenost članova porodice u proizvodni proces, kao i uspostavljenu saradnju sa Banca Intesa.

U kategoriji Intesa Ratar dodatni kriterijum predstavlja upotreba moderne i energetski efikasne mehanizacije, a u kategoriji Intesa Voćar implementiran sistem navodnjavanja, protivgradne zaštite, kao i posedovanje sertifikovanih sadnica.

Dodatni kriterijum u kategoriji Intesa Povrtar je mogućnost proizvodnje u zatvorenom prostoru što iziskuje staklenik, plastenik ili folijarnu proizvodnju, a u kategoriji Intesa Stočar uzgoj rasnih grla stoke. Na takmičenje se u periodu od 15.05. do 01.08. mogu prijaviti registrovani poljoprivredni proizvođači, klijenti Banca Intesa, u svim ekspoziturama banke širom zemlje, putem imejl adrese IntesaFarmerGodine@bancaintesa.rs, kao i sajta www.bancaintesa.rs.

Najuspešniji takmicari u svim kategorijama biće proglašeni na jesen i nagrađeni putovanjem na relevantnu međunarodnu manifestaciju iz oblasti poljoprivrede.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Intesa Farmer banka intesa nagradni konkurs

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana