Tekst objavljen: 30.10.2013 16:29        


Britanska avio-kompanija Izi džet (Easy Jet) uvešće dve nove linije iz Ženeve, za Beograd i za La Rošel, u Francuskoj, saopšteno je iz te kompanije.

Izi džet uvodi novu redovnu liniju iz Ženeve za Beograd

Prvi let za Beograd predviđen je za 29. januar naredne godine, a planirana su do tri leta nedeljno, dok će prvi let za francusku luku na Atlantskom okeanu biti 25. juna, s tim da će ova linija biti otvorena samo u toku leta, odnosno, do 30. avgusta.

U saopštenju ove kompanije navodi se da su nove linije uvedene na osnovu ankete putem fejsbuka, koja je rađena u februaru, a zatim ponovo u avgustu ove godine.

Za razliku od konkurencije, Izi džet, kako se ističe, redovno uvodi nove linije, umesto da se zadovolji reorganizacijom postojećih.

Izi džet je prva evropska avio-kompanija sa stanovništa razvijenosti mreže i treća prema broju prevezenih putnika, koji je u poslednjih 12 meseci iznosio više od 60 miliona. Njena flota obuhvata 213 letilice, na više od 667 linija širom kontinenta, izmedju 137 aerodroma, rasporedjenih u 34 zemlje.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
easyjet izidžet niskobudžetne aviokompanije aviokompanije aviosaobraćaj Beograd Aerodrom Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
gates of olympus game starlight princess putaran mahjong ways pragmatic play inovatif lucky neko si kucing keberuntungan situs server kamboja akun vvip muraibet sweet bonanza candyland game deposit qris keberagaman tema game online rahasia sukses zeus apk gacor zeus racikan pola olympus game scatter kamboja pola racikan admin pusat akun pro platinum game mega maxwin situs akun gacor link maxwin game online game ewallet resmi game rtp super tinggi game hoki terbaru game mahjong ways game online gacor strategi mahjong ways trik sweet bonanza