Zvanični kurs Evra za dan 07.05.21. :: 117.5814 rsd
Tekst objavljen: 03.10.2017 16:03        


Banca Intesa dodatno je poboljšala ponudu stambenih kredita indeksiranih u evrima koji su sada dostupni uz još niže kamatne stope i bez naknade za obradu kredita, a uz to građanima je ponudila i gotovinski kredit za opremanje stambenog prostora po izuzetno povoljnim uslovima.

Još  povoljniji stambeni kredit Banca Intesa

Stambene kredite osigurane kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) sa rokom otplate do 15 godina Banca Intesa odobrava uz kamatnu stopu već od 2,52 odsto (2,79 odsto plus šestomesečni EURIBOR) na godišnjem nivou. Krediti osigurani kod NKOSK sa periodom otplate od 15 do 30 godina imaju godišnju kamatnu stopu od 2,58% (2,85% odsto plus šestomesečni EURIBOR), dok kredite osigurane kod NKOSK sa fiksnom mesečnom ratom banka odobrava sa rokom otplate do 15 godina i godišnjom kamatnom stopom od 3,29 odsto tokom celog perioda otplate.

Građanima je uz stambene kredite Banca Intesa sada na raspolaganju i gotovinski kredit za opremanje stambenog prostora sa fiksnom kamatnom stopom koja iznosi 7,99 odsto na godišnjem nivou i rokom otplate od 18 meseci do 84 meseca, bez naknade za obradu kredita. Ponuda će biti aktuelna do kraja godine.

„Kao vodeća banka na tržištu Srbije u segmentu stambenog kreditiranja, Banca Intesa kontinuirano unapređuje svoju ponudu i prilagođava je potrebama građana kako bi im pomogla da na što pristupačniji način reše svoje stambeno pitanje. Klijentima smo sada omogućili da uz još povoljnije stambene kredite dobiju i gotovinski zajam i po izuzetno atraktivnim uslovima opreme svoj životni prostor.

O kvalitetu naše ponude svedoči podatak da smo do polovine ove godine odobrili gotovo svaki treći kredit na tržištu osiguran kod NKOSK, a u prvih osam meseci 2017. zabeležili smo uvećanje plasmana stambenih kredita od čak 65 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa. Stambeni krediti Banca Intesa dostupni su bez naknade za prevremenu otplatu zajma iz ličnih sredstava, kao i bez obaveze ugovaranja životnog osiguranja. Minimalno učešće iznosi 20 odsto od kupoprodajne vrednosti nekretnine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Jelena 08.12.2017 19:48

    Da li je odobreno vracanje novca kod Banke Intese, a s koji je uplacen za obradu stambenog kredita i osiguranja kredita kod NKS?

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
stambeni kredit banka banca intesa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana