Tekst objavljen: 22.08.2015 11:30        


Tradicionalna manifestacija Beogradski karneval brodova, pod sloganom "Zabava je na vodi", biće ove godine održan 29. avgusta na Savskom pristaništu.

Karneval brodova 29. avgusta na Savskom pristaništu

Karneval, koji populariše beogradske reke, nautički turizam prestonice i skreće pažnju na značaj očuvanja reka i priobalja, počeće u 18.00 sati nastupom Policijskog orkestra, nakon čega sledi defile rečnih plovila, adrenalinske džet-ski akrobacije na vodi, muzički koncerti i drugi sadržaji koji će trajati do ponoćnog karnevalskog vatrometa.

Program na bini obeležiće koncert Dejana Petrovića i Big Benda, nastup grupe Sevdah Bejbi, plesne grupe Fly, kao i beogradskih Dj-eva, Mr.Zorba and N.I.K.O. Percusion, a program će voditi Inspektor Blaža.

Na šetalištu pored Savskog pristaništa i Platou ispred Međunarodnog pristaništa "Luka Beograd", ulični umetnici će zabavljati posetioce, dok će najmlađi imati prilike da učestvuju u programima za decu.

Među učesnicima Karnevala biće i članovi viteškog reda Svetog Đorđa iz Mađarske, što ovom događaju daje i međunarodni karakter, saopštila je Turistička organizacija Beograda.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Zabava je na vodi Beogradski karneval brodova luka beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana