Tekst objavljen: 18.01.2023 12:30        


Er Srbija i Katar ervejz potpisali su sveobuhvatan kod-šer ugovor koji će, počev od 1. februara ove godine, omogućiti putnicima jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija u okviru mreža srpskog i katarskog nacionalnog avio-prevoznika, saopštila je Er Srbija

Kod-šer ugovor Er Srbije i Katar Ervejza trebalo bi da olakša putovanje na 40 destinacija


Kao deo te saradnje, Er Srbija će staviti svoju oznaku na direktne letove Katar ervejza između Beograda i Dohe, kao i na letove za različite destinacije pored Dohe, kao što su Adelejd, Baku, Brizbejn, Tbilisi, Ho Ši Min, Hongkong, Melburn, Muskat, Najrobi, Pert, Sejšeli, Singapur i Sidnej.

Po pribavljanju neophodnih odobrenja i kada se steknu svi uslovi, Er Srbija planira da stavi svoj marketing kod i na direktne letove Katar ervejza do Bangkoka, Kejptauna, Johanesburga, Puketa, Seula, Tokija, Jerevana, Zanzibara i mnogih drugih destinacija, saopštavaju iz ove kompanije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Katar ervejz trenutno obavlja pet nedeljnih letova između svog sedišta u Dohi u Kataru i Beograda. Kod-šer sporazum omogućiće veliki broj novih, uzbudljivih destinacija za njihove putnike koji žele da uz samo jednu rezervaciju putuju u evropske države kao što su Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Slovenija i druge destinacije do kojih leti Er Srbija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
aviosaobraćaj kod šering katar ervejz er srbija lakše putovanje 40 destinacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana