Tekst objavljen: 24.02.2015 2:02        


ARANDJELOVAC, 9. februara (Tanjug) - Željko Maslovar imenovan je za izvršnog direktora kompanije Knjaz Miloš a.d, saopšteno je iz te kompanije. Maslovar je do sada radio na poziciji izvršnog direktora Knjaz Miloš kompanije u Crnoj Gori. Rodjen je 1962. godine. Svoje dvadesetogodišnje iskustvo sticao je na menadžerskim i seniorskim pozicijama u različitim industrijama i državama.

Maslovar imenovan za izvršnog direktora Knjaz Miloša

ARANDJELOVAC, 9. februara (Tanjug) - Željko Maslovar imenovan je za izvršnog direktora kompanije Knjaz Miloš a.d, saopšteno je iz te kompanije.
Maslovar je do sada radio na poziciji izvršnog direktora Knjaz Miloš kompanije u Crnoj Gori. Rodjen je 1962. godine. Svoje dvadesetogodišnje iskustvo sticao je na menadžerskim i seniorskim pozicijama u različitim industrijama i državama.
Pet godina je proveo SAD radeći u automobilskoj industriji. Karijeru u sektoru robe široke potrošnje gradio je u kompanijama ĆWrigleyĆ i danskoj kompaniji ĆStimorolĆ.
U Crnoj Gori konstantno radi od 2001. godine, najpre u britanskoj firmi ĆReckitt BenckiserĆ, a nakon toga vodi prodaju u kompaniji ĆLuraĆ.
Od 2005. godine bio je na poziciji izvršnog direktora kompanije ĆKnjaz Miloš MontenegroĆ.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana