Tekst objavljen: 16.09.2016 15:59        


Svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke koji do 14. oktobra ove godine izvrše transakciju u minimalnom iznosu od 1.500 dinara na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, mogu da osvoje putovanje u novoj nagradnoj igri AIK banke pod nazivom "Visa karticom kupuj, pa putuj". 

Nagradna putovanja za korisnike Visa kartica AIK banke

Svaki korisnik Visa platnih kartica AIK Banke može da učestvuje u nagradnoj igri neograničen broj puta, odnosno sa neograničenim brojem transakcija, i time ostvari mogućnost da osvoji jedno od vrednih putovanja, saopštila je danas ta banka.

Prva nagrada je putovanje za dvoje u Kempinski Palace sa pet zvezdica u Portorožu, sa tri noćenja i avio-prevozom u vrednosti od 307.824,28 dinara.

Druga nagrada je zimovanje za dvoje u Grand Hotel || Spa sa četiri zvezdice na Kopaoniku, sa sedam noćenja i uračunatim ski pasom u vrednosti 245.900 dinara, a treća nagrada je Big Blue poklon vaučer za dve osobe za putovanje po izboru dobitnika u vrednosti od 189.582 dinara.

Pored tri glavne nagrade, AIK Banka je pripremila i utešne nagrade, pet puta vikend za dvoje u hotelu Crowne Plaža sa četiri zvezdice u Beogradu, ukupne vrednosti od 369.870 dinara.
Spisak dobitnika biće objavljen 24.oktobra ove godine, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nagradna igra kartica visa aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana