Tekst objavljen: 30.04.2014 11:50        


Većina trgovinskih radnji u Beogradu sutra će biti otvorena, ali će raditi skraćeno, dok će u petak, 2. maja, raditi normalno. Prodajni objekti Merkatora i Rode, 1. i 2. maja biće otvoreni i radiće prema redovnom radnom vremenu. Prodajni objekti kompanije Idea 1. maja biće otvoreni do 15.00, a 2. maja radiće redovno radno vreme.

Neradni dani: Većina prodavnica biće otvorena i 1. maja

U četvrtak do 18.00 radiće samo dežurni objekti Maksi supermarketa i mini Maksi, kao i Tempo i Tempo ekspres prodavnice, dok će 2. maja sve prodavnice raditi uobičajno.

Kako je objavio Beoinfo dežurni prodajni objekti, pretežno prehrambeni, danas moraju da rade najmanje od 9.00 do 18.00, sutra mogu biti zatvoreni, a 2. maja moraju da rade najmanje od 9.00 do 12.00.

Beoinfo obaveštava i da benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6.00 do 20.00.

Javno komunalno preduzećea "Parking servis" saopštilo je da sutra i u petak, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Kako je navedeno, tim danima će biti zatvoreni šalteri za rad sa strankama u Kraljice Marije 7, Mileševskoj 51, kao i u Ulici Starine Novaka 22.

Prvi radni dan JKP "Parking servis" je subota, 3. maj, kada će kontrola i naplata parkiranja u zoniranim delovima grada i svi šalteri raditi po uobičajenom radnom vremenu za subotu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
neradni dani praznici prodavnice kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana