Zvanični kurs Evra za dan 20.09.21. :: 117.5647 rsd
Tekst objavljen: 19.12.2019 10:25        


Magazin Forbs napravio je listu deset najplaćenijih jutjubera 2019. godine, a osmogodišnji Rajan Kaji je drugu godinu zaredom na prvoj poziciji

Ovaj osmogodišnjak je zaradio 26 miliona dolara u 2019.

Kaji je svoj kanal pokrenuo kada je imao samo tri godine, kada je počeo da odmotava poklone i igračke koje kupi i sve to snima kamerom.

Sve to je preraslo u mini-naučne eksperimente koje je takođe snimao kamerom, da bi nedugo posle toga potpisao ugovor i sa kompanijama Nikelodion i Hulu. Ove godine je zaradio 26 miliona dolara, što ga lansiralo na vrh Forbsove liste.

Na drugom mestu je kanal Djud Prfekt, koji je ove godine zaradio 20 miliona dolara. Video-snimke za ovaj kanal snimaju prijatelji Kobi Koton, Kori Koton, Geret Hilbert, Kodi Džouns i Tajler Touni koji igraju razne sportove i ruše Ginisove rekorde.

Petogodišnja Anastasia Radzinskaya na trećem je mestu sa 18 miliona dolara zarade i nekoliko ugovora sa različitim kompanijama.

Kanal o savetima za šminkanje vodi Džefri Star koji je ove godine zaradio 17 miliona i tako se plasirao na peto mesto Forbsove liste, dok je odmah iza njega Preston Arsment sa tri miliona manjom zaradom i kanalom na kojem prikazuje igranje različitih igara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

PjuDiPaj nekad je bio najplaćeniji jutjuber, ali sada zauzima sedmo mesto ove liste sa 13 miliona. No, velika je verovatnoća da ga naredne godine neće biti na njoj jer je ranije ovog meseca najavio da će privremeno napustiti Jutjub kako bi se odmorio. On sedmo mesto deli sa Markiplijerom koji je zaradio istu sumu novca.

Deveto i Deseto mesto zauzimaju DanTDM (12 miliona dolara) i VanosGejming (11,5 miliona).

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Forbsova lista youtube jutjuberi rajan kaji

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana