Tekst objavljen: 22.09.2015 8:55        


Privredna komora Srbije (PKS) od danas počinje da pruža novi asortiman usluga, koje bi privrednicima u Srbiji trebalo da omoguće lakše poslovanje. 

PKS: Od danas novi asortiman usluga za privrednike

Kako je rekao predsednik PKS Marko Čadež, nove usluge će se odnositi na pravno savetovanje, analize tržišta, pomoć u razvoju poslovnih ideja, biznis planova i projekata, veću pomoć u plasmanu proizvoda na strana tržišta, kao i pristup fondovima EU namenjenim za male, srednje i velike preduzetnike.

"Trudićemo se da kompanijama obezbedimo informacije o carinskim propisima, o tome šta ih čeka na drugim tržištima, pružiće im se dobri saveti, analize, šta i gde mogu da urade, kako da nađu partnere na tim tržištima", kazao je Čadež prilikom jučerašnje posete kompaniji Nektar u Bačkoj Palanci.

Prema njegovim rečima, novi asortiman usluga PKS obuhvatiće i informacije za predstavnike malih, srednjih i većih preduzeća o tome kako da kroz projekte i različite programe što bolje iskoriste finansijske resurse u okviru fondova EU.

Čadež je prilikom posete kompaniji Nektar u Bačkoj Palanci razgovarao sa predstavnicima te kompanije o aktuelnim pitanjima u oblasti prehrambene industrije, posebno u segmentu proizvodnje bezalkoholnih pića, kao i trenutnim aktivnostima i proizvodnim, izvoznim i investicionim planovima te kompanije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana