Tekst objavljen: 14.04.2016 14:56        


Preko 50.000 zadovoljnih klijenata prepoznalo je pogodnostiplatne Super Kartice koju izdaje Sberbank Srbija od oktobra 2014. godine. Broj korisnika dodatno je porastao zahvaljujući migraciji korisnika platne Pika kartice na platnu Super Karticu koja je započeta u decembru prošle godine i koja će trajati do kraja maja ove godine.

Platna Super Kartica ima više od 50.000 korisnika

„Svi mi u Sberbank Srbija ponosni smo što su korisnici u velikom broju prepoznali pogodnosti koje im pruža platna Super Kartica. Ovaj fantastičan rezultat postigli smo za nepunih godinu i po dana, što je doprinelo da naš portfolio kartica postane najbrže rastući u zemlji“, izjavila je Marijana Vasilescu, član Izvršnog odbora banke.

Platna Super Kartica omogućava kupovinu do 12 rata bez kamate i naknade u IDEA, Roda, Mercator, Intersport i drugim prodavnicama iz Mercator S mreže, odloženo plaćanje do 45 dana kao i značajne uštede prilikom svakodnevnih, ali i većih kupovina u mreži Super Kartica partnerai na ostalim prodajnim mestima u zemlji i svetu.

Od skoro je moguće platiti i obaveze po ovoj kartici na čak 30 lokacija Roda, Mercator i IDEA prodavnica.Ovo je samo deo benefita koje ova kartica omogućava svojim korisnicima i to bez obaveze prenosa zarade u Sberbank Srbija.

Dosadašnjim korisnicimaplatne Pika kartice koji se odluče za prelazak na platnu Super Karticu do 31. maja ove godine, omogućeno je korišćenje ove kartice bez troškova mesečnog održavanja tokom prvih 12 meseci, što predstavlja dodatnu uštedu.

Više informacija o pogodnostima platne Super Kartice možete dobiti u ekspoziturama Sberbank Srbija, pozivom Sberbank kontakt centra na 19909 ili na sajtovima www.sberbank.rs i www.superkartica.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
super kartica platna kartica pika kartica Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana