Tekst objavljen: 05.10.2017 13:03        


Klijenti Vojvođanske banke koji, u periodu od 4. oktobra do 30. novembra, izvrše tri ili više transakcija u minimalnom iznosu od 3.000 dinara VISA mojom i olimpijskom karticom i podele ih na rate, automatski učestvuju u nagradnom takmičenju.

Počinje nagradno takmičenje VISA i Vojvođanske banke

Prva nagrada je vaučer od 2.000 eura za putovanje po izboru klijenta, dok će više od 200 vlasnika VISA kreditnih kartica moći da osvoji i druge vredne nagrade, poput, televizora, mobilnih telefona, tableta, itd.

U trku za nagrade ulaze učesnici koji svoja plaćanja budu obavljali VISA kreditnim karticama na prodajnim mestima ili putem interneta, u zemlji ili inostranstvu.

- Od 4. Oktobra, nakon obavljene kupovine, korisnici VISA kartica Vojovđanske banke, imaju mogućnost da iznos podele na željeni broj rata i to bez kamate. Veoma jednostavno, slanjem SMS-a ili pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke, klijent sam određuje broj rata za otplatu, od kojih zavisi i visina naknade, koja iznosi 4% od iznosa ukoliko se deli na 2-6 rata, odnosno 5% ukoliko se deli na 7 do 12 rata. - istakao je Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje mrežom i Stanovništvo i član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Plaćajte VISA karticama Vojvođanske banke, i osvojite vredne nagrade. Vi delite na rate - mi nagrađujemo! Više informacija na sajtu Vojvođanske banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
vojvođanska banka kartica visa nagradna igra

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana