Tekst objavljen: 07.05.2022 12:00        


Dosadašnji predsednik Izvršnog odbora Erste Banke Slavko Carić napušta funkciju predsednika Izvršnog odbora

Promene na čelu Erste banke


Njega će zameniti Jasna Terzić, članica Izvršnog odbora, saopšteno je iz Erste banke.

Ona će, nakon svih neophodnih odobrenja Narodne Banke Srbije, biće imenovana na poziciju predsednice Izvršnog odbora Erste Banke od 1. juna.

Slavko Carić, nakon blizu 15 godina uspešnog upravljanja poslovanjem Erste Banke, doneo je odluku da svoju karijeru nastavi izvan Erste grupe, navedeno je u saopštenju.

Pored nove uloge predsednice Izvršnog odbora Erste Banke, Jasna Terzić će nastaviti da bude odgovorna za Sektor poslovanja sa stanovništvom, i privremeno će preuzeti odgovornost za tržište kapitala i poslovanje sa privredom, do imenovanja novog člana/članice za ovaj segment poslovanja, dodaje se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Nakon završenog Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, sa specijalizacijom za međunarodne ekonomske odnose, Jasna Terzić je pre skoro tri decenije zakoračila u svet bankarstva. Od oktobra 2005. godine je članica Izvršnog odbora Erste banke. U njenoj nadležnosti su poslovanje sa stanovništvom, malim preduzećima i preduzetnicima, marketing, ljudski resursi i upravljanje imovinom.

Slavko Carić je 2006. godine postao član Izvršnog odbora Erste Banke odgovoran za tržište kapitala i poslovanje sa privredom, a ulogu predsednika Izvršnog odbora je preuzeo 2008. godine, saopšteno je.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
jasna terzić erste banka slavko carić predsednik izvršnog odbora

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana