Tekst objavljen: 13.05.2016 10:07        


Manifestacija Grčki vikend biće održana po prvi put u Beogradu 14. i 15. maja. Na Trgu republike građani će imati priliku da prisustvuju promociji lepota Grčke, a poseban segment manifestacije biće turizam, s obzirom da godišnje u ovu prijateljsku zemlju otputuje 800.000 Srba.

Promocija Travel&Smile kartice u centru Beograda

I Piraeus banka AD Beograd će imati svoj štand na Trgu, na kome će predstaviti svoje proizvode i jedinstvenu Travel&Smile kreditnu karticu sa pogodnostima posebno skrojenim za putovanje u Grčku.

„Korisnici naše Travel&Smile kartice ovog leta ostvaruju 5% povraćaja novca za kupovine u supermarketima i benzinskim pumpama u Grčkoj, podizanje gotovine bez provizije sa bankomata Piraeus banke u Grčkoj i brojne druge pogodnosti. Samo neke od njih su poklon individualno ili porodično međunarodno putno osiguranje, plaćanje na rate bez kamate, popusti u partnerskim turističkim agencijama”, izjavila je Miroslava Nešić Bikić, rukovodilac Odeljenja korporativnih komunikacija.

Na štandu Piraeus banke, posetioce očekuju lepa iznenađenja i zanimljivi pokloni, kao i detaljne informacije o novoj nagradnoj aktivaciji koja počinje na sajtu Piraeus banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Piraeus banka Piraeus bank kartice Beograd Grčka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana