Tekst objavljen: 17.04.2015 15:59        


Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija ponudiće promotivne cene karata do Pariza, Dubrovnika i Tirane, u okviru akcije "Super subota", saopštila je danas ta kompanija. Povratna cena karte između Beograda i Pariza koštaće počev od 199 evra, a do Dubrovnika i Tirane počev od 119 evra.

Promotivne cene karata za Pariz, Dubrovnik i Tiranu

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu, a popust za decu i bebe neće se primenjivati.

Karte se mogu kupiti za putovanja počev od 20. aprila do 14. decembra 2015. godine (osim: do Beograda između 26. juna - 7. avgusta 2015. godine; od Beograda između 24. jula - 6. septembra 2015. godine).

Poslovnica Er Srbije u Beogradu nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 17, sa radnim vremenom subotom je od devet do 17 časova, dok je poslovnica u Nišu u Ulici Vožda Karađorđa br. 19, sa radnim vremenom subotom od devet do 14 časova.

Er Srbija leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla Beograd", kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Kompanija nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije, Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.
Er Srbija trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
er srbija promotivne cene letovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana