Tekst objavljen: 03.08.2015 12:58        


Od početka letnje sezone do danas ostvarena je dvostruko veća poseta i poslovni rezultat u odnosu na prethodnu sezonu i planinski centri u Srbiji su jedna od najtraženijih turističkih destinacija, izjavio je danas v.d. direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić. U julu je ostvareno 19.000 vožnji žičarom, a promet je premašen za gotovo 140 odsto.

Rekordna posećenost planinskih centara u julu

"Turistička ponuda naših centara prilagođena je svim tipovima turista, pa se tako broj onih koji se odluče za leto na planini povećava iz sezone u sezonu", rekao je Ljevnaić, a navodi se u saopštenju Skijališta.

On je kazao da je to odličan pokazatelj da se svest kod turista polako menja i da se gosti iz zemlje i inostranstva sve više odlučuju na drugačiji vid odmora.

Veliki broj turista koji je tokom 40 dana rada letnjih sadržaja boravio na Kopaoniku i Torniku na Zlatiboru pokazuje da su posetioci srpskih planina zadovoljni ponudom koja obuhvata najrazličitije sardžaje - od porodičnih do adrenalinskih, dodaje se u saopštenju.

Vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije rekao je da je letnja sezona počela krajem juna meseca i da je do danas u planinskim centrima prodato 17.500 karata za zabavne sadržaje.

On je naglasio da Skijališta Srbije nude veoma dostupne opcije i za porodični odmor u prirodi i za aktivni odmor za sve uzraste koji podrazumeva panromasku vožnju žičarom, planinski biciklizam i adrenalinske sadržaje (bob na šinama, zip lajn, tjubing).

"Sigurni smo da će kampanja ''Moja Srbija'', čiji smo deo, doprineti još većoj posećenosti i da će turisti prepoznati kvalitet domaćih turističkih destinacija", naglasio je Ljevnaić.

Do kraja leta, sve posetioce srpskih planina očekuje još jedan Top summer vikend, u okviru kojeg zainteresovani ostvaruju popust od 15 posto na zabavne sadržaje, kao i popust od 20 posto, koji ostvaruju donosioci vaučera iz akcije "Moja Srbija", podseća se u saopštenju Skijališta Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
domaći turizam top summer moja srbija planinski turizam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana