Tekst objavljen: 19.02.2015 10:48        


Udruženje saobraćaja i telekomuniakcija Privredne komore Beograda i Zajednica opštih udruženja preduzetnika, u saradnji sa Auto moto savezom Srbije AMS S- Centrom za motorna vozila, organizovaće sutra stručni skup o ispitivanju vozila i komponenti. 

Stručni skup o ispitivanju vozila i komponenti

Direktor Centra za motorna vozila Milan Božić održaće uvodno izlaganje, a direktor Sektora za vozila Mirko Gordić govoriće o kontroli uvoza polovnih vozila i pogonu na alternativna goriva.

Samostalni inženjer Trifun Milićević predstaviće način ispitivanja vozila za prevoz lako kvarljive robe, a tehnički direktor Vladan Škerović govoriće o tome kako se overava taksimetar.

Centar za motorna vozila posluje u okviru AMS S, i čine ga najsavremenije akreditovane laboratorije, specijalizovane za različita ispitivanja. Usluga kontrole uvoza polovnih vozila podrazumeva utvrđivanje porekla i verodostojnosti vozila i proveru da li je vozilo naknadno modifikovano.

Laboratorija Centra vrši ispitivanje i kontrolu vozila koja su namenjena za prevoz lako kvarljivih namirnica u skladu sa ATP sporazumom. Jedna od najnovijih usluga Centra za motorna vozila je pregled i overavanje taksimetara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Udruženje saobraćaja i telekomuniak Privredne komore Beograda Zajednica opštih udruženja preduzet Auto moto savezom Srbije AMS

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana