Tekst objavljen: 05.11.2016 9:59        


Međunarodni festival vina - Novembar Vino Fest, okupiće 4. i 5.novembra u Hotelu Zira u Beogradu vinare iz preko 60 renomiranih vinarija iz svih zemalja regiona, koji će predstaviti svoj asortiman i imati priliku da ojačaju veze i saradnju, saopštila je Turistička organizacija Beograda. 

U Beogradu se danas završava međunarodni festival vina

Festival će proizvođčima vina omogućiti pristup institucijama, kompanijama i ekspertima koji mogu da unaprede njihovu proizvodnju i obezbede bolji plasman njihovih proizvoda. Cilj je da se postignu standardi zemalja sa razvijenim tržištem vina i postave najviši standardi u našoj zemlji.

Posebna i ekskluzivna novina za vinare koji ne nastupaju ovom prilikom, jeste mogućnost da se tokom trajanja sajma predstave na sajtu i on-line platformi.

Prvi dan festivala biće posvećen profesionalnoj publici, vinarima, dobavljačima opreme i sredstava za proizvodnju, stručnjacima iz oblasti vezanih za proizvodnju i distribuciju vina, kao i predstavnicima privrednih komora i ambasada.

Na Festivalu će biti predstavljen pilot projekat prve vinske berze u regionu, zasnovane na naprednoj softverskoj platformi. Berza će unaprediti način poslovanja na vinskom tržištu i omogućiti značajno smanjenje troškova, povećati obim poslovanja i eliminisati geografske prepreke. Preko ove platforme vinari će imati priliku da ponude proizvode iz svog asortimana za prodaju.

Drugi dan Novembar Vino Festa biće otvoren za širu javnost i uključivaće kulturno-umetnički program. Biće organizovana i vaučerska prodaja vina sa sajamskim popustom. Festival će biti upotpunjen humanitarnom akcijom, a tokom oba dana manifestacije biće organizovana i aukcija vina.

Na festivalu će biti održana po tri panela sa temama relevantnim učesnicima sajma, u organizaciji Centra za razvoj regionalnog turizma i ekologije. Takođe, oba dana festivala će biti održane po četiri radionice - masterklas, sa dokazanim ekspertima, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vino međunarodni festival festival vina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana