Tekst objavljen: 02.10.2016 14:30        


Južnokorejska kompanija Samsung potvrdila je da je u Evropi do sada zamenjeno 57 odsto Galaxy Note7 uređaja od kako je započeta ta akcija zbog problema sa baterijama koje su u nekoliko slučajeva registrovanih u svetu eksplodirale prilikom punjenja. 

U Evropi zamenjeno gotovo 60 odsto Note7 smartphone

"Od 19. septembra, 90 odsto korisnika Galaxy Note7 koji su zamenili svoje uređaje širom Evrope odabralo je da uzme zamenski Galaxy Note7, dok je tri procenta odabralo neki drugi Samsung Galaxy telefon", navodi se u saopštenju predsatvništva Samsunga u Beogradu, dostavljenom Tanjugu.

Kompanija je tokom akcije zamene sve vreme apelovala na sve vlasnike Galaxy Note7 telefona u Evropi da ugase svoje uređaje i zamene ih kroz aktuelni Samsungov program zamene.

Na osnovu trenda zamene uređaja, predviđa se da će se program u Evropi završiti početkom oktobra. Samim tim, u Samsungu predviđaju da će prodaja Galaxy Note7 telefona u Evropi krenuti od 28. oktobra, pod uslovom da se program zamene završi u potpunosti.

"Naša poruka da je bezbednost najvažnija je stigla do vlasnika Galaxy Note7 telefona, koji čine pravu stvar zamenom svojih uređaja za nove", rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za SEAD region.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Galaxy Note7 zamena telefona samsung

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana