Tekst objavljen: 19.12.2016 10:31        


Podrška klijentima i sprovođenje procesa privatizacije biće u fokusu Komercijalne banke u 2017. godini, prema rečima predsednika Upravnog odbora najveće domaće poslovne banke, Vladimira Krulja. 

U fokusu Komercijalne banke klijenti i privatizacija

"Cilj Komercijalne banke za narednu godinu je da opravdamo poverenje koje uživamo kod klijenata time što ćemo biti njihov partner i podrška u životu i poslovanju, kao i da sprovedemo Banku kroz privatizacioni proces, koji će najviše odgovarati interesima akcionara i budućm poslovanju Komercijalne banke u zemlji i regionu", kaže Krulj.

Ocenjujući da Komercijalna banka ima najveći potencijal za dalji razvoj u sledećoj godini, dodaje da ona "ima najveću mrežu u Srbiji koja broji 205 ekspozitura, blizu 900.000 klijenata, više od 1,5 miliona otvorenih računa i, svakako, najveće poverenje klijenata, koji su joj na čuvanje poverili štednju u vrednosti od 1,6 milijardi evra".

"Kada dodamo činjenice da Komercijalna banka u Srbiji ima više od 3.000 zaposlenih, a da banka radi i u BiH i Crnoj Gori preko svojih subsidijara, tj. da ima ogroman regionalni potencijal, onda može da se stekne uvid u to kolika je zaista realna veličina Komercijalne banke i koliko bi ona mogla da se nadogradi".

Krulj je objasnio da tu nadogradnju vidi u "kreiranju novih, ali i unapređenju postojećih proizvoda i usluga, koji će pratiti zahteve modernog života naših klijenata, a i napretka novih tehnologija".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Gordana Vionera Janicijevic 19.12.2016 13:33

    Pokusajte da istrajete i da se ne sjedinjujete sa drugim bankama

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna banka privatizacija banke prodaja banke Vladimir Krulj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana