Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 03.02.2020 15:50        


Američka kompanija Atari osnovana je pre skoro pola veka i predstavlja jednog od najvećih proizvođača arkadnih i igrica za konzole i računare

U planu izgradnja prvog hotela za gejmere

Na svojoj veb stranici pokazali su planove za izgradnju niza hotela, koji će gostima nuditi nezaboravan užitak u različitim vrstama igrica, uključujući savremene tipove igara virtuelne i proširene realnosti, prenosi Unilad.

Za sada su najavljene destinacije Las Vegas, Denver, Čikago, Ostin, Sijetl, San Francisko i San-Hose, dok će prvi hotel biti izgrađen u Finiksu, u Arizoni.

Dizajn hotela poveren je Šeliju Marfiju i Napoleonu Smitu III, producentu filma Ninja kornjače iz 2014. On ističe da je namera projekta da se nostalgija i retro stil susretnu sa savremenim trendovima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Vodeći ljudi Atarija su uvereni da će posla biti, čemu u prilog ide i izveštaj iz 2019. godine, koji pokazuje da su gejmeri širom sveta protekle godine potrošili skoro 140 milijardi evra na igrice.

"Atari je globalni brend popularan među ljudima svih uzrasta, bez obzira na poreklo ili kulturu. Radujemo se što će naši obožavaoci moći da uživaju u ovom novom konceptu hotela sa svojim porodicama", rekao je Fred Česnes, generalni direktor kompanije.

Iako je početak izgradnje prvog hotela dogovoren za proleće, kompanija još nije potvrdila da li je ova odluka konačna.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
hotel za gejmere hotel turizam gaming industrija SAD

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana