Tekst objavljen: 09.04.2020 9:45        


Na drugom sastanku Koordinacionog tima za implementaciju Programa ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom koronavirusa preciziran je pravni okvir koji bi, kako se očekuje, trebalo da bude usvojen u petak, 10. aprila, na sednici Vlade Srbije, saopštila je Privredna komora Srbije

U ponedeljak poziv privrednicima za prijavu na program ekonomskih mera

Planirano je da odmah nakon usvajanja, već u ponedeljak, bude upućen poziv i uputstvo privrednicima o prijavljivanju za Program ekonomskih mera. Ovaj program će sadržati mere poreske politike, direktnu pomoć privatnom sektoru, mere za očuvanje likvidnosti i direktnu pomoć svim punoletnim građanima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su ministar finansija Siniša Mali, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, državni sekretari Ministarstva privrede Dragan Stevanović i Milun Trivunac, predstavnici kabineta predsednika Republike Srbije i predsednice Vlade Srbije, kao i Poreske uprave, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Vlada Srbije mere za očuvanje privrede ponedeljak poziv privrednicima

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana